Τρόποι Αποστολής- Παραλαβής προϊόντων

Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα. Μη διαθέσιμα προϊόντα, μπορούν να κατασκευαστούν κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα είτε τηλεφωνικά στο 2410661626 είτε στέλνοντας mail στο info@vanascreation.gr .

Η εταιρεία μας συνεργάζεται αποκλειστικά με την Γενική Ταχυδρομική για τις παραδόσεις των προϊόντων.  Η παράδοση γίνεται συνήθως εντός 1- 4  ημερών. Εξαρτάται από τον προορισμό.

Έξοδα αποστολής

Εντός Ελλάδας

  • Για αγορές από 59,00€ και άνω η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Η χρέωση μεταφορικών για αγορές έως 59,00€ είναι 5,00€.
  • Η χρέωση μεταφορικών για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής, ανεξαρτήτως προορισμού, είναι 5,00€.

H εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται, σε ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης – εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων.

Τρόποι Πληρωμής

  1. Αντικαταβολή:  Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει καταβάλετε και το οφειλόμενο ποσό στην εταιρία μεταφορών που σας παραδίδει την παραγγελία σας.
  2. Πιστωτική κάρτα (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express, Diners): Μπορείτε με ασφάλεια να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα για την αγορά προϊόντων από των Διαδικτυακό μας τόπο. Η χρέωση καθώς και τα στοιχεία της Πιστωτικής / Χρεωστικής σας κάρτας γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣTIΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας. Ως εκ τούτου δεν θα γνωρίζουμε τον αριθμό της κάρτας σας ή άλλα στοιχεία που θα δώσετε κατά την χρέωσή της.
    Κάντε τις πληρωμές σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID της παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας.

 

Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων

Στόχος μας είναι το τελικό προϊόν να σας αφήσει ικανοποιημένους. Σε περίπτωση δε, που για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμείτε αλλαγή/επιστροφή τότε θα πρέπει να τηρούνται τα πιο κάτω.

Κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων

Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται για αλλαγή στην αρχική τους κατάσταση πλήρη και ακέραια και με την αρχική τους συσκευασία μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες. Δεν πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί ή υποστεί αλλαγές.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση κατά την οποία, το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με δική του χρέωση.

Αποστολή των προϊόντων

Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων που επιστρέφονται ή αλλάζονται επιβαρύνουν τον Πελάτη.

Ακυρώσεις

ΔΕΝ ακυρώνονται προϊόντα που γίνονται κατά παραγγελία και έχει ξεκινήσει η κατασκευή τους.

Στοιχεία Επιχείρησης

ΑΦΜ: 062111196
ΔΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΟΔΟΣ: ΠΑΝΟΣ 12, ΛΑΡΙΣΑ
Αριθμός ΓΕΜΗ: